0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tmm indirdim ... kurdum herşey çok güzelde ... 'telefonunuzu bilgisayardan yönetini' serteifikalatmak istiyorum devam devam felen sonra güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan bişeyler diyo nasıl olcak takıldım kaldım .... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
keşke rar lı koymasaysın ben direkt cepten indiriym bir de burdan site yöneticilerine sesleniyorum burası bi cep telefnu sitesiyse mobil site yapabilirlerse çok minnettar kalıcam m.nokia5800-tr.com gibi
program çalışıyor tekrar denedim.Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yaptmm indirdim ... kurdum herşey çok güzelde ... 'telefonunuzu bilgisayardan yönetini' serteifikalatmak istiyorum devam devam felen sonra güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan bişeyler diyo nasıl olcak takıldım kaldım .... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap birde self sing yerine sing seçeneğini seç öyle dene bakalım..