Gönderen Konu: Galaxy Nexus Avea Satış Fiyatı ve Tarifeler  (Okunma sayısı 135 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UmitUcan

• Admin
  • VIP Üye
  • *
  • Rep 778
    • Telefonum
      Samsung Galaxy Nexus
  • 68 Mesajı Toplam
    74 Kere Beğenildi
Galaxy Nexus Avea Satış Fiyatı ve Tarifeler
« : 23 Şubat 2012, 23:50:34 »
Samsung Galaxy Nexus un Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap dan satışına başlandığını duyurmuştuk. Bu seferde Türkiyeye ilk kez getirteciğini söyleyen AVEA dan Galaxy Nexus haberi geldi.
 Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
 Eğimli tasarımı, ince yapısı ve yüksek performanslı hızlı çift çekirdekli işlemcisi ile Galaxy Nexus, dünyanın ilk Android4.0 ( Ice-Cream Sandwich) işletim sistemli cep telefonu olma özelliğini taşıyor ve şimdi Türkiye’de ilk kez ve sadece Avea’da. 4,65 inç 16M renkli yüksek çözünürlüklü Süper AMOLED dokunmatik ekranlı Galaxy Nexus

• her ay 4GB interneti ile birlikte ayda 114 TL taksitle,
  • her ay her yöne 1000 Dk ses, 1000 SMS ve 2GB interneti ile birlikte ayda 149TL taksitle
Detaylı Bilgi İçin : Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Yorumlar İçin : Forum Konusu

Konuyu Paylaş:
  facebook  twitter  google  google
Android 4.0.4
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap  | Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Üye Olun

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

FileServe den yayınlanan tüm filmler : Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

UmitUcan

• Admin
  • VIP Üye
  • *
  • Rep 778
    • Telefonum
      Samsung Galaxy Nexus
  • 68 Mesajı Toplam
    74 Kere Beğenildi
Ynt: Galaxy Nexus Avea Satış Fiyatı ve Tarifeler
« Yanıtla #1 : 24 Şubat 2012, 00:47:47 »
Kişisel Yorumum

Bilindiği gibi 2099 TL ye hepsiburada.com satıyor.İnternet tarifesi almak isterseniz herhangi bir operatorden ort. 29TL X 24 ay = 696 TL tutacaktır. Toplarsak 2795 TL eder ki 141 X 24 = 2736 TL de Avea ya ödenecek toplam para miktarı . 24 aylık taahhüt vereceğinize de unutmamak lazım . İki satış kanalı arasındaki farkları yazdım tercih sizindir.

Android 4.0.4
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap  | Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Üye Olun

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

FileServe den yayınlanan tüm filmler : Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Seo4Smf Tagleri: avea galaxy nexus satış fiyatı tarifeler 

GoogleTagged - Etiketler

Galaxy Nexus Avea Satış Fiyatı ve Tarifeler Konusuna Ait Benzer Konular

Avea Bedava İnternet... ( interneti olan Tüm Telefonlarda ) :Kararsız:
Arkadaşlar Şu an Bütün aşamaları Bitirdim Bedava İnternete giriliyor..Ama en Fazla 0,10 kurus Bakiyeniz olcak Yoksa Kontürünz Gi... Devamı...

Gösterim: 491 - Yanıt: 3 - Başlatan:dgg.so
Samsung Galaxy Tab
Yeni aldığım samsung galaxy tab'in arka kapağı çıkarılabiliyormuyuz ? Devamı...

Gösterim: 156 - Yanıt: 0 - Başlatan:KumbeLa
Avea taraftar hattı! Bence turkcell yalan
arkadaslar bende turkcell kullanıcısıydım.ama bu avea taraftar hattını duydum baya iyi bence 19 tl ye ister heryone 500 dk+1000s... Devamı...

Gösterim: 200 - Yanıt: 8 - Başlatan:ersinkaymak
Avea'nın iPhone 4S tarifeleri de belli oldu
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapYarın resmi olarak ülkemizde piyasaya çıkacak iPhone 4S mode... Devamı...

Gösterim: 326 - Yanıt: 7 - Başlatan:UmitUcan
Blackberry Curve 9380 Avea ile Türkiyede
 RIM’in geçtiğimiz yılın sonlarında tanıttığı orta seviye yeni akıllı telefonu  Blackberry Curve 9380, Türkiye’de ilk kez Avea ü... Devamı...

Gösterim: 83 - Yanıt: 0 - Başlatan:UmitUcan