Gönderen Konu: High School Musical Serisi 1-2-3(2006-2007-2008) - Alt Yazılı - SoPRaNo - MP4  (Okunma sayısı 1120 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Soprano

• *Melankolia*
  • Moderatör
  • VIP Üye
  • *
  • Rep 447
  • Samsung Galaxy S
  • 2 Mesajı Toplam
    2 Kere Beğenildi
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

UYARI:Arkadaşlar çok aramama rağmen 2. Filme alt yazı bulamadım.. K.bakmayın. Çok düşündüm bunu yayımlasam mı yayımlamasam mı diye.. Aslında alt yazı var ama uymuyor.. Alt yazıların ayarlandığı filmlerde piyasada kalmamış.. Ve 3. Filmde ses biraz önde geliyor.. Rahatsız etmez. Ağızlarına bakamayın konuşanların yeter Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap 1.Filmde bir sorun yok.. Dün gerçekten tuhaf şeyler oldu bağlantı hızım çok yavaşladı bayağı uğraştırdı beni filmler.. Ben eksikliklere rağmen seriyi yayımlıyorum isteyeniniz indirir.. Evet internette TR Dublajlıları hepsinin var.. Ama 200 mb ve 4-5 part 60-80 kb/sn ile indiriyor.. Bunu beklemek daha zor.. Dediğim gibi isteyeniniz indirir.. Ben uyarımı yaptım Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

[hide]High School Musical

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

High School Musical 2

High School Musical 3 Senior Year

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap[/hide]

« Son Düzenleme: 08 Ekim 2010, 00:57:30 Gönderen: SoPRaNo »

Konuyu Paylaş:
  facebook  twitter  google  google

Benimki kaç santim öğrendim: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap, seninki kaç santim?

estemtun

• Acemi Üye
  • **
  • Rep 5
  • Before Me After You ;)
TEşekkür Teşekkür Teşekkür Ederim + Bnden Sana İstediğim Film di Artık İzlicem . Ama Türkçe Dublajlarıda Sonradan Koyarsanız İyi Olur . Yani Likleri Değiştiriseniz Ama bu Bile İyi Teşekkürler

Soprano

• *Melankolia*
  • Moderatör
  • VIP Üye
  • *
  • Rep 447
  • Samsung Galaxy S
  • 2 Mesajı Toplam
    2 Kere Beğenildi
TEşekkür Teşekkür Teşekkür Ederim + Bnden Sana İstediğim Film di Artık İzlicem . Ama Türkçe Dublajlarıda Sonradan Koyarsanız İyi Olur . Yani Likleri Değiştiriseniz Ama bu Bile İyi Teşekkürler

İlgileneceğim onla.. TR dublajlarını koymaya çalışacağım Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Benimki kaç santim öğrendim: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap, seninki kaç santim?

zeynep8888

• Yeni Üye
  • *
  • Rep 0
bende sizden rica etmiştim bunu keşke türkçe dublaj olsaydı alt yazılı olanları telefona atamıyorum yinede teşekkürler  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Soprano

• *Melankolia*
  • Moderatör
  • VIP Üye
  • *
  • Rep 447
  • Samsung Galaxy S
  • 2 Mesajı Toplam
    2 Kere Beğenildi
Dediğim gibi TR dublajlarını en yakın zamanda koymaya çalışacağım siteye..

jim369

• Yeni Üye
  • *
  • Rep 0

BitirimTekli

• Yeni Üye
  • *
  • Rep -1
dostum bu sıte 4ever bea .ddd hem super fılmler yayınlıosunuz hemde bızım ısteklerımızde gz onunde bulunduruluyo Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

BitirimTekli

• Yeni Üye
  • *
  • Rep -1
orjınal altyazılı cok daha guzel nce tr dublajları attıgında bunlar kalkıcaksa atma ltfen yarın ındırıcem hemen bkle azckk Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Soprano

• *Melankolia*
  • Moderatör
  • VIP Üye
  • *
  • Rep 447
  • Samsung Galaxy S
  • 2 Mesajı Toplam
    2 Kere Beğenildi
orjınal altyazılı cok daha guzel nce tr dublajları attıgında bunlar kalkıcaksa atma ltfen yarın ındırıcem hemen bkle azckk Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Yok kaldırmam.. 2 Seçenek olarak Sunarım  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Rahat ol sen  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

senininternetin

• Yeni Üye
  • *
  • Rep 0
saol kanka

yayla usagi

• Acemi Üye
  • **
  • Rep 0

usiksk

• Yeni Üye
  • *
  • Rep 0
 Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Yeps (: eyw

.aksoy.

• Yeni Üye
  • *
  • Rep 0
teşekkürler

semih_207

• Yeni Üye
  • *
  • Rep 0
tsk... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

yunuskaygusuzz

• Yeni Üye
  • *
  • Rep 0
çok tşkler

Seo4Smf Tagleri:

High School Musical Serisi 1-2-3(2006-2007-2008) - Alt Yazılı - SoPRaNo - MP4 Konusuna Ait Benzer Konular

28 Hafta Sonra - 2007 - Alt yazılı - SoPRaNo -
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Y... Devamı...

Gösterim: 1785 - Yanıt: 57 - Başlatan:Soprano
[Gameloft] High School Hook Ups +18 - Eğlence Türü [N97 & 5800XM] / 3 Alternatif
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da G... Devamı...

Gösterim: 2890 - Yanıt: 10 - Başlatan:WwWShaDoWwW
Eagle Eye (Kartal Göz) - 2008 - Alt Yazılı - SoPRaNo - MP4
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapYapım:2008 ~ ABDTür:Aksiyon,  Dram,  Gerilim,  Gizem,  Macer... Devamı...

Gösterim: 1759 - Yanıt: 67 - Başlatan:Soprano
Step Up(Benimle Dans Et) Serisi 1-2(2006-2008) Alt Yazılı - SoPRaNo - MP4
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap____________________________________________________________... Devamı...

Gösterim: 2213 - Yanıt: 87 - Başlatan:Soprano
Resident Evil (Ölümcül Deney) Serisi(2002-2004-2007-2010) - Alt Yazılı
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Y... Devamı...

Gösterim: 3027 - Yanıt: 99 - Başlatan:Soprano