Gönderen Konu: Kendi Rekorumuzu Kırdık !  (Okunma sayısı 279 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UmitUcan

• Admin
  • VIP Üye
  • *
  • Rep 778
    • Telefonum
      Samsung Galaxy Nexus
  • 68 Mesajı Toplam
    74 Kere Beğenildi
Kendi Rekorumuzu Kırdık !
« : 16 Ağustos 2010, 00:38:21 »

Merhaba arkadaşlar  ,  sitemizde son 2-3   gündür gerçekten iyi bir ziyaretçi almaya başladı. Önceleri 3ooo daha   sonra 3500 ve bugünde hiç görmediğimiz bi rakam olan 4000 tekil hite   ulaşmış olduk.  4000 tekil hite karşılık yaklaşık 30000 de çoğul hitimiz   oldu. Sitemiz için gerçekten hak ettiği rakamlar bunlar.
Ayrıca bir konuya daha değinmek   istiyorum. Sitemize eklediğimiz filmlerde özellikle üye olunması , mesaj   yazmadan konunun görülmesi gibi uygulamlar yapmıyorduk ve buna   gerçekten halada karşıyız. Ama bir konuda 300 görüntülenme olur ve   donwload sayısıda 100 olmasına rağmen , tek bir tane bile teşekkür   yazılmayan konular vardı. Bizi malesef siz bu uygulamayı başlatmada   zorunlu kıldınız. Sitemizin forum kısmı uygulamayı başlattığımız 4-5   günde 2 yılda aldığı kadar üyeyi aldı Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap  .
İstatistikler in bir kaç görüntüsü :
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Konuyu Paylaş:
  facebook  twitter  google  google
Android 4.0.4
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap  | Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Üye Olun

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

FileServe den yayınlanan tüm filmler : Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Bilemir

• ERROR!
  • Admin
  • VIP Üye
  • *
  • Rep 359
  • Nokia N97Mini,E72
  • 10 Mesajı Toplam
    11 Kere Beğenildi
Ynt: Kendi Rekorumuzu Kırdık !
« Yanıtla #1 : 16 Ağustos 2010, 01:10:55 »
kaptan ben sana bu linkleri gizleme olayını en başında demiştim hatırlarsan Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap ama bunu yapmaya bizi üyeler zorladı Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap kendileri bilir bizde bundan sonra hide hide deriz olur biter Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Seo4Smf Tagleri:

Kendi Rekorumuzu Kırdık ! Konusuna Ait Benzer Konular

telefonun kendi kendine kapanıp açılması
5800 ın bazen kendi kendine kapanıp açılıyor neden yapabilir ve ne yapmalıyım şimdiden teşekkür ederim Devamı...

Gösterim: 1279 - Yanıt: 11 - Başlatan:yasin7941
Kendi Resimleriniz..
Evet arkadaşlar isteyenler buraya kendi resimlerini yollasınlar.. Siftahı ben yapıyorum..Ben(sol) ve yeğenim(sağ) 2010 yazı sahi... Devamı...

Gösterim: 500 - Yanıt: 9 - Başlatan:Soprano
Nokia 5800 Kendi TV Out Kablonu Yap
               Öncelikle herkese iyi forumlar. Çok kolay bir biçimde Tv Out kablosu yapımını anlatacağım sizlere.               ... Devamı...

Gösterim: 9282 - Yanıt: 177 - Başlatan:Nerueger
Wi_fi bağlantısına telefon kendi bağlanıyor :S
Evdeki wi_fi ağına telefon(5800xm) kendi bağlanıyor. bağlantıyı kes diyorum,yine bağlanıyor...ve bilgilere baktığımda Aktarıldı:... Devamı...

Gösterim: 361 - Yanıt: 10 - Başlatan:name41
Kendi uploadım arkadaşlar 640X360
  Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap        hepside birbirinden güzel wallpaperlar  Resimlerin Görün... Devamı...

Gösterim: 265 - Yanıt: 0 - Başlatan:da666e