Gönderen Konu: Beni Aya Uçur(Fly Me To The Moon) - 2008 - TR Dublaj - MP4  (Okunma sayısı 610 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Soprano

• *Melankolia*
  • Moderatör
  • VIP Üye
  • *
  • Rep 447
  • Samsung Galaxy S
  • 2 Mesajı Toplam
    2 Kere Beğenildi
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Animasyonun konusu;

Büyükbabası gibi bir maceraperest ve kahraman olmak isteyen sinek Nat, isteksiz 2 arkadaşını ikna ederek Apollo 11 ile Ay’a gitmeye karar verir. Astronotların uzay başlıklarının içinde unutulmayacak bir yolculuğa çıkan sinekler ailelerini telaşa düşürdüklerinden habersizdir.  Bir TV kanalında astronotların arkasından dünyaya el sallayan sinekler hem ailelerini telaşlandırır hem de Rusya’da televizyon seyreden sinekleri kıskançlıktan delirtirler.  Rus sinekler, Amerikan kahramanlarımızın tamamlamaya çalıştıkları görevi sabote etmek için hemen Yegor adında sinsi bir ajanla anlaşırlar.  Nat’in büyükbabası, 50 sene önce Paris’te aşk yaşadığı güzel Rus sineği Nadia ile mucizevi bir şekilde bir araya gelir ve Nadia, Rus sineklerin alçakça planından Büyükbaba’yı haberdar eder. Torununu kurtarmak isteyen Büyükbaba, gençliğindeki enerjisini tekrar içinde hissederek harekete geçer. Bu sırada, uzaygemisinde felakete yol açabilecek bir kısa devre sorunu, Nat ve arkadaşı I.Q.’nun çabalarıyla çözülür. Daha önce sineklerin varlığından ve başardıklarından habersiz olan astronotlar, onları tebrik etmek yerine, sinekleri bir deney tüpünün içine sprey sıkarak hapsederler. Heyecanlı bir olay silsilesi sonrası tüpü kırıp NASA görevlisi Armstrong’un başlığına gizlice giren Nat, o tarihi adımları inceleme zevkine ulaşır. I.Q. ve Scooter ise Aldrin’in başlığının içinde bu tarihi olaya tanıklık eder. Dünya, görevin tamamlanmasını sağlayan 3 küçük sinekten habersizdir ama sinek arkadaşlarımız evlerine kahraman olarak dönmüştür ve herkesi içine alan ortak bir söylemde buluşurlar: “Her zaman macera! Hayalperestler rüzgarda savrulur mu? Asla!!”

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Konuyu Paylaş:
  facebook  twitter  google  google

Benimki kaç santim öğrendim: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap, seninki kaç santim?

..ASSASSIN..

• Yeni Üye
  • *
  • Rep 9
  • GERÇEKLER KAN LA YAZILIR
Ynt: Beni Aya Uçur(Fly Me To The Moon) - 2008 - TR Dublaj - MP4
« Yanıtla #1 : 12 Aralık 2010, 12:41:31 »
sağol kardel + rep eywallah

+ rep

Heroes1905

• Süper Üye
  • Rep 45
  • Nefes Alıyorsak Umut Var Demektir :)
« Yanıtla #2 : 12 Aralık 2010, 21:16:35 »
Teşekkürler Emeğine Sağlık SoPRaNo Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

HaYaL_PereST

• Yeni Üye
  • *
  • Rep 1
« Yanıtla #3 : 14 Aralık 2010, 17:18:54 »
emeğine saglık çok güzel görünüyo ilk fırsatta indirip izlicem  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

menesvural

• Yeni Üye
  • *
  • Rep 0
« Yanıtla #4 : 06 Ocak 2011, 20:05:59 »
eline sağlık

Seo4Smf Tagleri:

Beni Aya Uçur(Fly Me To The Moon) - 2008 - TR Dublaj - MP4 Konusuna Ait Benzer Konular

Beni Unutma(Remember Me) - 2010 - TR Dublaj - MP4
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Y... Devamı...

Gösterim: 1740 - Yanıt: 0 - Başlatan:Soprano
Biri Beni Isırdı(Vampires Suck) - 2010 - TR Dublaj - MP4
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Y... Devamı...

Gösterim: 2614 - Yanıt: 10 - Başlatan:Soprano
She's Out Of My League (Bu Kız Beni Aşar) - 2010 - TR Dublaj - MP4 Yeni
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapFilmin Yapımı : 2010 ~ ABD Filmin Türü : Komedi, Romantik Fi... Devamı...

Gösterim: 214 - Yanıt: 1 - Başlatan:uTk4n
Transformers: Dark of the Moon | 2011 | MP4 | Türkçe Dublaj
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da G... Devamı...

Gösterim: 3184 - Yanıt: 26 - Başlatan:UmitUcan
Bu Gece Beni Eve Al | 2011 | Mkv TR Dublaj

Gösterim: 152 - Yanıt: 1 - Başlatan:hanniballl