Gönderen Konu: Adaletin Gücü 1(Umbra Mortis 1) - 2008 - TR Dublaj - MP4  (Okunma sayısı 737 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Soprano

• *Melankolia*
  • Moderatör
  • VIP Üye
  • *
  • Rep 447
  • Samsung Galaxy S
  • 2 Mesajı Toplam
    2 Kere Beğenildi
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Filmin konusu;

“Seven/Yedi”yi sevenler “Umbra Mortis”i kaçırmasın… Viyana’da bir seri katilin işlediği cinayetler halk arasında korku dalgası yaratmıştır. Katil polisten hep bir adım önde görünmektedir.

Dedektif Thomas Dorn’a (Tobias Moretti) göre katilin hedefi haline gelmeden bu ölüm oyununu durdurmanın bir yolu yoktur.

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Konuyu Paylaş:
  facebook  twitter  google  google

Benimki kaç santim öğrendim: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap, seninki kaç santim?

Heroes1905

• Süper Üye
  • Rep 45
  • Nefes Alıyorsak Umut Var Demektir :)
Ynt: Adaletin Gücü 1(Umbra Mortis 1) - 2008 - TR Dublaj - MP4
« Yanıtla #1 : 13 Aralık 2010, 23:46:09 »
büyüksün admin ellerine sağlık Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Seo4Smf Tagleri:

Adaletin Gücü 1(Umbra Mortis 1) - 2008 - TR Dublaj - MP4 Konusuna Ait Benzer Konular

İt İti Isırır(Dog Eat Dog) - 2008 - TR DUBLAJ - SoPRaNo - MP4
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapFilmin Konusu;Yeraltı dünyasının kurallarını çiğnedikleri iç... Devamı...

Gösterim: 758 - Yanıt: 1 - Başlatan:Soprano
Ürperti(Shiver-Eskalofrío) - 2008 - TR Dublaj - MP4
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Y... Devamı...

Gösterim: 762 - Yanıt: 1 - Başlatan:Soprano
Sığınak(Safehouse) - 2008 - TR Dublaj - MP4
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Y... Devamı...

Gösterim: 817 - Yanıt: 1 - Başlatan:Soprano
İçten Gelen(From Within) - 2008 - TR Dublaj - MP4

Gösterim: 641 - Yanıt: 2 - Başlatan:Soprano
Beni Aya Uçur(Fly Me To The Moon) - 2008 - TR Dublaj - MP4

Gösterim: 609 - Yanıt: 4 - Başlatan:Soprano