Gönderen Konu: Heykeltraş(The Con Artist) - 2010 - TR Dublaj - MP4  (Okunma sayısı 1229 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Soprano

• *Melankolia*
  • Moderatör
  • VIP Üye
  • *
  • Rep 447
  • Samsung Galaxy S
  • 2 Mesajı Toplam
    2 Kere Beğenildi
Heykeltraş(The Con Artist) - 2010 - TR Dublaj - MP4
« : 18 Aralık 2010, 19:42:06 »
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Filmin konusu;

Vince  parmaklıklar ardında geçirdiği 5 yılın ardından özgürlüğe kavuşmuştur,  ama eski patronuı Kranski onu rahat bırakmaz. Hapise girmesine neden  olan soygun yüzünden patronuna borçlanmıştır. Bu borcu ödemek için  Kranskinin kaporta dükkanında çalışmaya başlar bir yandan da kafasını  dağıtmak için hapiste geliştirdiği bir hobisine devam eder,  metalden  heykeller yapmak.

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Konuyu Paylaş:
  facebook  twitter  google  google

Benimki kaç santim öğrendim: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap, seninki kaç santim?

armturmedi

• Yeni Üye
  • *
  • Rep -1
  • Kanka Bak Adam Olmuş Yeni Yetmeler...!
Ynt: Heykeltraş(The Con Artist) - 2010 - TR Dublaj - MP4
« Yanıtla #1 : 19 Aralık 2010, 22:11:09 »
filmi izleyeli daha 1 saat oldu ve vince hayran oldum. özellikle de filmin son sahnelerinde olan olay müthişdi. son eseri gerçekten de süperdi. Teşekkür ediyorum paylaştığın için ve de çoğu kişi saçma demişti arkadaşlarımdan ama filmi anlamak için bence sanatla ilgili her hangi bir alanda hobiniz veya da mesleğiniz olmalı ..

Hayat, Karakalemde, Photoshopda, Filmde...

Seo4Smf Tagleri: 2010 dublaj helkeytraşthe artist 

Heykeltraş(The Con Artist) - 2010 - TR Dublaj - MP4 Konusuna Ait Benzer Konular

Sex And The City 2 - 2010 - TR Dublaj - MP4
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Y... Devamı...

Gösterim: 2964 - Yanıt: 5 - Başlatan:Soprano
Jonah Hex - 2010 - TR Dublaj - MP4
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Y... Devamı...

Gösterim: 1736 - Yanıt: 6 - Başlatan:Soprano
Tekken - 2010 - TR Dublaj - MP4

Gösterim: 2405 - Yanıt: 7 - Başlatan:Soprano
Av(Predators) - 2010 - TR Dublaj - MP4

Gösterim: 2626 - Yanıt: 14 - Başlatan:Soprano
Marmaduke - 2010 - TR Dublaj - MP4

Gösterim: 1290 - Yanıt: 0 - Başlatan:Soprano